feb
21

Mivel mi ketten sosem tegeződtünk így alapvetően sosem merült fel, hogy a kisbabánkat tegezzük. Illetve tőle sem azt várjuk, hogy tegezzen. 

Flúgos.

[Bennem többször felmerült a vágy, hogy a szüleimet magázhassam és emlékszem, hogy kértem is őket, de persze aztán nem állt rá a fejem a tegeződés után. Valamelyik 19. századi könyvből vettem az ötletet.

Az is nagyon tetszett, amikor általános iskolás magyartanárnőm kislánya bejött az iskolába és érdeklődött, hogy "édesanya hol van", majd jónapottal köszönt neki és akkor láttam életemben először élőben ilyet.]

Szóval tegeződni nem fog minden nap - bár azt hiszem a nagyszülőkkel viszont így fog kommunikálni.

A magázásról Grétsy László beszélt múlt héten a Kossuth rádióban, még néhány hétig itt meghallgatható 15:10-től: http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2012-02-14

A bejegyzés trackback címe:

https://szavunkatadjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr84162963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása